William Hill

William Hill är en stor sportsbook som slog upp portarna redan 1934. Inte på internet förstås men William Hill var tidigt ute med sport kiosk i London. Året 1998 slog William Hill upp sin online sportsbook. Sin licens har William Hill i Gibraltar vilket gör att alla vinster är helt skattefria. Det fina med William Hill är deras enorma utbud. Du hittar många matcher ner i de små ligorna. På en stor sport liga kan du hitta hela 150 olika oddsmarknader. Det är allt ifrån 1×2, över under och att lagen skall göra mål i alla perioder.

William Hill odds bonus

William Hill har en riktigt klassisk odds bonus där de matchar din insättning med 100% upp till 1000 kr. Det är såklart lite krav på denna innan uttag. Det är dock rätt schyssta bonusvillkor. Du måste omsätta bonusen x8 till ett minsta odds på 2,0 för att räknas mot omsättningsvillkoret. Bonusen skall också omsättas på minst fyra olika spel inom 90 dagar.

Varför skall man välja William Hill?

William Hill har inte den snyggaste sportsbooken men är ändå i toppen och fajtas. Man börjar spela på William Hill för att ta deras odds bonus. Man fortsätter att spela på William Hill för deras enorma utbud och roliga kampanjer. Det har exempelvis i skrivande stund en kampanj de kallar “2:a” chansen.  Om de blir 0-0 i denna kampanj kommer du att få insatsen tillbaka som ett gratisspel. Det är alla dessa extra aktiviteter som gör William Hill till en nöjesfull sportsbook.

Williamhill bakrund

Posted Under