OddsAutomaten

OddsAutomaten tillhör numera Bethard så för alla er som söker spänning kring odds och casino så är det till Bethard ni ska vända er, recensionen om dem finner ni här!

OddsAutomaten är ett betting bolag som slog upp portarna våren 2016. Det har redan hunnit bli en populär sportprodukt bland hobbyspelare. OddsAutomaten lägger stort fokus på att vara en användarvänlig sport sajt.

Sport bonus

OddsAutomaten ger bort en bra välkomstbonus till nya spelare. Den är enkel att förstå och har inga otydliga sport omsättningskrav. När du gör din första insättning hos OddsAutomaten matchar de din insättning med 100% upp till 1200 kr. Det betyder att du kan sätta in 1200 kr och få hela 2400 kr på kontot. Det är ett lågt omsättningskrav hos OddsAutomaten. Bonusen skall omsättas åtta gånger vilket blir 9600 kr om du sätter in 1200 kr. För att det skall räknas mot omsättningskravet måste oddset vara på minst 2,0.

OddsAutomaten utbud

De har en grym sportprodukt. Du kan både spela på de största sportevenemangen som lite mindre sportevenemang i lägre divisioner. De använder sig av SBtechs sportplattform som är marknadsledande gällande enkelhet och design. Det är relativt många betting bolag som använder sig av denna plattform. Det som gör OddsAutomaten mer unik är deras livebetting. Där har de en produkt som kallas Super Live som inte många andra betting bolag har. Super live menas att man skall kunna livebetta på händelser i matchen bara några 10 sekunder innan.

OddsAutomaten support

Supporten hos OddsAutomaten ligger i topp. Det enklaste sättet att nå supporten är via live chatt. Den har öppet mellan 09:00 till 01:00 varje dag. Under de stängda timmarna går det bra att mejla till support@oddsautomaten.com.

Posted Under