Betway

Betway har varit med under många år, de startade upp sin sportsbook redan 2006. Det är lätt att underskatta erfaranheten ett bolag får efter så många år i branschen. Det märks att Betway inte har legat på latsidan. De har en Malta licens vilket gör att alla vinster blir helt skattefria.

Betway odds bonus

Betway har en betting bonus som matchar din insättning med 100% upp till 1000 kr. Det är också låga omsättningskrav på denna fina odds bonus. Den skall omsättas sex gånger till ett odds av minst 1,75. Det som sticker lite i magen är tiden man har för att omsätta bonusen. Den måste vara färdigomsatt på sju dagar. Betway brukar ofta ha roliga kampanjer när det är stora sportevenemang. Du brukar kunna få pengarna tillbaka vid lika osv. Just idag har dem något de kallar “förbättrat odds”. I vanliga fall är oddset på 4,5 att Zlatan skall göra första målet men Betway har höjt det till 5,5.

Betway sportprodukt

Betway har sin egna sportprodukt som levererar en stabil sportsbook med allt som krävs. Vi saknar dock det där “lilla extra”. De går inte jätte långt ner i diversionerna och har inte klockren statistik del. Men de har helt klart allt som krävs. Kolla in deras live produkt!

Betway support

Supporten nås dygnet runt och gratis på 0200 880 161. Det går också att mejla till se-support@betway.com. Men det absolut enklaste sättet att nå supporten är via deras livechatt. Där kommer du snabbt i kontakt med en agent och din problem löses direkt.

betway-sports

Posted Under