Speciella sporter

Kittlar det i satsnings-fingret hos dig, men du kanske har börjat tröttna lite på de vanliga sporterna? För visst har du spelat på både fotboll, hockey, basket och tennis det senaste året? Det finns dock långt mycket mer udda sporter som utöver mästerskapsturneringar och tävlingar i olika former man också kan satsa på! Har du hört talas om futsal, munster hurling eller netball? Visste du att det spelas matcher som går att satsas på?surfer in wave

Schack kanske inte alla gånger är den första sak man tänker på som publiksport, men varje år spelas världsmästerskapsmatchen där du givetvis kan lägga en slant på vem du tror kommer vinna. Dart är en annan som man oftast kanske tänker på i krogmiljö, som något man sysslar med för skojs skull. Även där hålls stora turneringar med sidor som erbjuder odds för vem du tror ska vinna. Eller kanske ska du hålla koll på surfing, för att satsa på vem som vinner i World Surfing League?

Vill du ha mindre fysiska sporter finns ett stort utbud av olika e-sporter som går att satsa på. Bland annat kan du spela på CS-GO, Hearthstone och League of Legends.

Om inte annat så erbjuder vissa sidor också virtuella sporter, ifall det inte går någon bra match för tillfället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *